Ana içeriğe atla

Düğün Davetiyesi

Düğün Davetiyesi

Günümüzde düğün davetiyeleri dijital olarak akraba ve arkadaşlara gönderilmekte. Buna nazaran bu davranış pek samimi olmadığı için ve davete katılan sayısını düşürdüğü için geleneksel olarak üretilen baskı davetiye hala geçerliliğini korumakta. Düğün davetiyesi tasarım şekli ve dizaynı etkinliğe iştirak edecek kişi sayısını arttırmaktadır. Kaliteli ve iyi tasarlanmış bir model daha fazla katılımcı sağlamakta. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çok farklı modeller ortaya çıkmakta. Çoğu düğün  sahibi sade davetiye seçimi yaparken, bazı çiftler kişiye özel olarak tasarlanmış kartı tercih edebiliyor. Örnek vermek gerekirse çiftlerin yüzlerinin bulunduğu karikatür davetiye veya illüstrasyon çizimli davetiyeler tercih edilebiliyor. Davetiye seçimi yaparken hayli zorlanan çiftler akrabalar için ayrı, arkadaşlar için ayrı model sipariş verebiliyor. Düğün davetiyesi haricinde nikah, kına, nişan etkinlikleri için ayrıca baskı yaptırabiliyorlar. 



Alo davetiye olarak her isteğe cevap verecek kataloğumuz ile hizmet vermekteyiz. Fotoğraf kalitesinde kağıtlara baskı ile memnuniyet garantili ürünlerimize göz atmanızda büyük fayda var. Türkiye çapında bütün il ve ilçelere ücretsiz kargo imkanımız vardır. Buna ek olarak memnun kalmama durumunda koşulsuz şartsız iade ile bütün müşterilerimize yüksek kaliteyi garanti ederiz. Modaya uygun düğün davetiyesi seçeneklerimiz ile veya, klasik tarzlarımız ile en mutlu gününüze davet edeceğiniz kişilerin ilgisini çekmenizde yardımcı oluyoruz. Düğün davetiyesi üstüne yazılacak yazılar ile ilgili kişiyi gülümsetebilir ve ilgi çekebilirsiniz. Özenli bir işçilik ile davetli sayısını arttırabilirsiniz. Gelin ve damatların kendilerine ait şiir veya manileri kart üstüne yazılabilir veya katalogdan kendilerine hitap eden bir düğün davetiyesi sözü seçebilirler. Kişiye özel tasarımlar ile ömür boyu saklanacak hatta çerçeveletip duvara asılacak güzellikte bir hatıra olabilir. Ek olarak tercihe bağlı olarak mıknatıs şeklinde baskı yapılabilir. Alo davetiye firması olarak bütün bu hizmetlerin tamamını müşterilerimize sunmaktayız. Sipariş vermeden önce mutlaka web sitemize ve kataloğumuza göz atınız.





Davetiye özellikleri olarak 10.5 cm x 16,5 cm ölçülerinde 270 g Amerikan davetiye kartı kullanmakta olup davetiyelerinizin daha hoş ve kaliteli nişan davetiye modelleri görünümü adına üzerine parlak kaplamalı davetiye modelleri kullanmaktadır. Ucuz davetiye modelleri  ile arasındaki farkı belirleyen en önemli özelliklerinden biridir. Kesinlikle ince ve kalitesiz değildir. Dilediğiniz zaman numune talebinde bulunabilir aklınızda olan soru işaretlerini giderebilirsiniz. Düğün Davetiye zarfı, davetiyelerimize göre özel üretilmekte, istediğinize göre renk seçenekleri sunulmaktadır. Önceliğimiz gülümseyen müşteri sloganıyla çıktığımız bu yolda tüm ayrıntılara değer vererek sizlere bu süreçte destek olmaktadır. Ayrıca sitemizde olan Düğün davetiyesi modelleri isteğinize özel olarak değiştirebilmekteyiz. Mesela kenarları özel kesim, altın yaldız baskı, gümüz yaldız baskı, kabartma davetiye modeli, lak baskı çeşitleri olarak isteğinize özel ölçüler de, hizmetlerimizde yer alıyor. İnternetin hayatımızın her yerinde olması ile birlikte sitemizde online alışveriş, kredi kartı, havale veya gibi 3d güvenli ödeme sistemi ile ödeme gerçekleştirerek online alışverişin oldukça fazla avantajını müşterilerimize sunuyor ve kargo ücreti talep etmiyoruz.